Industriële led verlichting

U bent op zoek naar industriële led verlichting? Led Techniek Nederland is uw specialist op het gebied van industriële led verlichting. Wij zorgen voor een compleet lichtplan, dit doen wij zo dat in uw bedrijf overal de optimale verlichting is. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat van uitdagingen houd.

Een industriële onderneming omvat verschillende verlichtingszones. Wij verzorgen onder andere de verlichting in de binnenruimte van bijvoorbeeld uw fabrieks- en productiehallen, werkplaatsen, scheepswerven maar ook voor magazijnen, kantoren en andere representatieve ruimten.

Voordelen

Als u uw conventionele verlichting vervangt door industriële led verlichting bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten en onderhoud. Goede industriële led verlichting stelt uw personeel niet alleen in staat om op een productieve manier te werken, daarnaast creëert deze goede verlichting ook een veilige werkomgeving.

  • Industriële verlichting van topkwaliteit zorgt voor de meest optimale condities in uw werkruimte en verbruikt 65% (!) minder energie en gaat 10 keer langer mee dan uw traditionele verlichting.
  • U heeft uw led verlichting in 1 tot 3 jaar terugverdiend.
  • Geen opwarmtijd
  • De energiebesparende maatregelen worden door de overheid gesubsidieerd.

De hoge lichtoutput van industriële led verlichting zorgt ervoor dat er voldaan wordt aan de verhoogde veiligheidseisen van het minimale luxniveau in fabriekshallen en andere binnenruimtes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over industriële led verlichting? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.